Wat anderen zeggen

“Genieke heeft ons afgelopen jaar een cursus gegeven. Ik ben nog steeds onder de indruk van haar presentatie. Genieke heeft een frisse blik en geeft op een leuke, informele en speelse manier uitleg over haar vak. De passie straalde er vanaf!”

— Lizzy Leene


“Mij persoonlijk heb je enorm geïnspireerd. Ik ben erg warm geworden van jouw passie en energie. Ook van je overtuigingskracht!”

— Angela Martens


“Mijn eerste grote les als communicatieadviseur heb ik van Genieke geleerd: durf heilige huisjes omver te schoppen. En daar ben ik erg dankbaar voor.”

— Zizi Juhász


“Genieke is een warme, hartelijke en zeer attente collega. Ze stelt de juiste vragen, kan goed luisteren vraagt door en vat samen. Ik heb haar leren kennen als een pragmatische communicatieadviseur, -trainer en coach. Als manager doet zij de goede dingen goed! Als leidinggevende geeft ze vakkennis, aandacht en enthousiasme.”

— Wouter Van Halen-Eelman, Manager Opleiden, Van der Hilst Communicatie BV

“Genieke heeft mij getraind en gecoacht. Er zijn legio mensen in Nederland die trainen en coachen. Genieke doet dit op hoog niveau. Zij gaat verder dan de standaard communicatietrainingen. Deze gaan meestal in op verbale en non-verbale communicatie, ofwel, de defacto standaarden van de communicatietrainingen. De verdieping zat in de beinvloedingsmethoden en technieken en daarnaast, nog belangrijker, welke passen mij goed en werken bij mij. Dit alles werd goed uitgediept in training en vervolgens met coaching. Tot slot behoeft het natuurlijk geen nadere uitleg dat het met Genieke prima samenwerken is, anders had ik haar niet gevraagd te coachen…”

— Freerk Kaman, businessarchitect Vereniging COIN


“Genieke is een uiterst professionele en zeer bekwame trainer. Zij heeft een enthousiaste en warme persoonlijkheid. In de afgelopen 2 jaar heb ik veel van haar geleerd. Mijn dankbaarheid voor haar werk met mij is zeer groot.”

—  Prudence Kwok, senior Cyber Security Officer


“Genieke is a wonderful person with exciting insights. She understands people and knows how to get a message accross. Genieke creates new methods tailored to the needs of her client.”

— Dave Hendriks, directeur Savills Nederland


“Genieke is een uiterst vakbekwame vrouw, gedreven en ontzettend prettig om mee samen te werken. Ze heeft snel een helder beeld hoe ze een communicatieprobleem oppakt. Haar adviezen zijn degelijk zonder wollige onduidelijke aanbevelingen. Ze is charismatisch en aan enthousiasme is bij haar zeker geen gebrek.”

— Rien Van Kuik


“Heerlijk om te zien en te ervaren hoe enthousiast en gedreven jij kunt trainen! Thanks voor de leerzame lessen.”

— Astrid Altena